2020-01-15 Vasakronan hyr ut 11 600 kvadrat https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/01/vasakronan-sergelhuset-stockholm-fastighet.jpg

Vasakronan hyr ut 11 600 kvadrat

Johanna Skogestig, vd Vasakronan. Fotograf: Gustav Kaiser, Sergelhuset Sveavägen Handelsstråk. Bild: Vasakronan/TMRW
Uthyrning

Nästan 12 000 kvadratmeter är uthyrt i Vasakronans projektfastighet Sergelhuset i Stockholm city.

Avtal är tecknade med EY, DLA Piper och restauranggruppen bakom bland annat Vassa Eggen.

Mitt i Stockholm, vid Sergels Torg pågår omdaningen av Sergelhuset, en fastighet och ett stadsutvecklingsprojekt som omfattar tre byggnader om totalt 60 000 kvadratmeter belägna längs Malmskillnadsgatan (M-huset), Hamngatan (H-huset) och Sveavägen (S-huset).

”Start bidrag till en levande stadsdel”

Det är sedan tidigare klart att King och Stureplansgruppen etablerar sig i fastigheten. Nu är det klart att även revisions- och rådgivningsföretaget EY, advokatfirman DLA Piper och restauranggruppen bakom bland annat Vassa Eggen, väljer Sergelhuset för sina verksamheter.

– Med EY, DLA Piper och Vassa Eggen får området ytterligare tre starka aktörer som på olika sätt kommer att bidra till flödet, livet och rörelsen i området, både dagtid och på kvällen. De är ett starkt bidrag till den levande och vakna stadsdel som vi ser att Sergelstan ska bli, säger Johanna Skogestig, vd Vasakronan, i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!