2021-05-03 Fondförvaltare för fastighetssektorn får ny vd https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/05/logo-for-display.jpg

Fondförvaltare för fastighetssektorn får ny vd

Catella Corporate Finances nya vd Claes Lennartsson. Foto: Catella Corporate Finance.
Fastighet

Claes Lennartsson efterträder Jarl Olsson som ny vd för Catella Corporate Finances transaktionsverksamhet i Malmö.

Claes Lennartsson har erfarenhet av svensk fastighetsmarknad och har varit anställd på Catella Corporate Finance Malmö sedan 2008 är samt sedan 2019 även Partner.

– Jag är givetvis mycket glad och stolt över den här möjligheten och ser verkligen framemot att fortsätta driva och utveckla verksamheten, naturligtvis med samma starka lokala närvaro och med utpräglat kundfokus. Det team om åtta personer som idag arbetar inom Catella i Malmö besitter en lång samlad erfarenhet och stor kapacitet att genomföra mångfacetterade transaktioner inom fastighetssektorn, säger Claes Lennartsson, Partner och tillträdande vd, i ett pressmeddelande.

Avgående vd Jarl Olsson grundade Catella’s Malmökontor 1996 sedan och har sedan dess varit ansvarig för kontoret som i år också firar 25 år. Jarl kommer fortsatt att vara verksam och en del av bolaget som Senior Partner. Claes Lennartson tillträder sin nya roll den 5 maj 2021.

– Det känns både fint och naturligt att Claes nu tar över efter Jarl som framgångsrikt lett i bolaget under många år. Claes kunnande kommer fortsatt att utveckla och bidra till vår verksamhet i södra Sverige, säger Robert Fonovich, vd Catella Corporate Finance Sverige.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!