Fastighet
1 min lästid

Blir vice vd för HSB Göteborg

18:e juni 2024, 08:26
Blir vice vd för HSB Göteborg
Kristian Isberg. Bildkälla: HSB Göteborg.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Kristian är en uppskattad ledare på HSB Göteborg och har levererat starka resultat inom sina ansvarsområden. Med sin långa erfarenhet från branschen och kännedom om vår verksamhet kommer han att bli en tillgång i sin nya roll på HSB Göteborg, säger Lena Carlberg, ordförande HSB Göteborg.

Han har arbetat på HSB Göteborg sedan 2015 i olika ledande positioner och sitter idag i koncernledningen i egenskap av affärsområdeschef för Bygg, Fastighet & Förvaltning.

– Som vice vd kommer Kristian att bli en nyckelspelare när det kommer till strategiska frågor och utvecklingen av verksamheten. Jag har ett stort förtroende för honom och ser fram emot att arbete med Kristian i hans nya roll, säger Lars Göran Andersson, vd på HSB Göteborg.

Tillsättningen av en vice vd görs eftersom den planerade sammanslagningen mellan HSB Göteborg och HSB Malmö och andra viktiga strategiska frågor tar mycket tid och resurser i anspråk för vd Lars Göran Andersson.

– Jag är tacksam för att jag har fått förtroendet av HSB Göteborgs styrelse och ser nu fram emot att fortsätta utveckla HSB Göteborgs verksamhet och arbeta för att den planerade sammanslagningen med HSB Malmö går enligt plan, säger Kristian Isberg, ny vice vd på HSB Göteborg.

#hsb #karriär
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0