Fastighet
1 min lästid

Pehrsson lämnar bostadsbolag – blir VD för Jernhusen

6:e februari 2024, 12:04
Pehrsson lämnar bostadsbolag – blir VD för Jernhusen
Biljana Pehrsson. Fotograf: Peter Phillips.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Biljana Pehrsson tillträder sin tjänst senast i mitten av augusti, och efterträder Kerstin Gillsbro som efter 13 år på VD-posten lämnar sitt uppdrag under våren 2024.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Biljana Pehrsson välkommen till Jernhusen. Hon är en stark, driven och välrenommerad ledare med diger erfarenhet från fastighetsbranschen. Det gör att hon är väl rustad att axla ansvaret för Jernhusens utveckling där vi fortsätter skapa lönsam och hållbar tillväxt i syfte att bidra till ett ökat resande och godstransporter på järnväg, säger Anette Asklin, styrelseordförande Jernhusen.

– Jag känner mig stolt och hedrad över att ha fått styrelsens förtroende att kliva in i VD-rollen på Jernhusen. Det är ett bolag med ett historiskt arv, höga ambitioner och stark drivkraft för den framtida utvecklingen av stationsområden och andra järnvägsnära fastigheter. Jag kan konstatera att jag kommer till ett välskött och framgångsrikt bolag med stor bredd, som jag verkligen ser fram emot att bli en del av, säger Biljana Pehrsson.

#biljana pehrsson #jernhusen #nordr
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0