sponsored
30:e maj 20223 min lästid

Elbilsladdning från CaCharge med minimal administration – en helhetslösning som täcker allt

30:e maj 20223 min lästid
Elbilsladdning från CaCharge med minimal administration – en helhetslösning som täcker allt
Bild: CaCharge
Sponsrade
Like 0

Som en av få helhetsleverantörer med egen tillverkning av laddboxar och tjänsteleverans erbjuder svenska CaCharge en kostnadseffektiv lösning där alla delar av laddlösningen ingår. I lösningen ingår allt från laddboxar och laddtjänster till betalningar och support vilket innebär att CaCharge finns med genom hela kedjan.

– Vi är den enda kontakten kunden behöver för en smart laddlösning. Med våra egna laddboxar och system anpassar vi anläggningen efter kundens önskemål utan att blanda in en 3:e part, säger Jonas Wånander, Key Account Manager på CaCharge.

– Vi erbjuder också en storskalig elbilsladdning som kräver väldigt lite effekt utan avkall på laddningen. Det innebär att det blir en låg investeringsrisk utan löpande kostnader och med en tydlig avkastning, tillägger Filip Aglöv, Key Account Manager på CaCharge.

Läs mer om CaCharge laddlösningar för företag här.

Minimal administration och verksamhetsanpassat

Med elbilsladdning från CaCharge får kunden en laddlösning med minimal administration vilket innebär att CaCharge har hand om fullständig support mot användare och onboarding av nya användare.

– Tack vare en sömlös administration i CaCharge Adminportal, samt att varje anläggning är uppkopplad, så kan varje enskilt fysiskt uttag ha olika debiteringsvillkor och funktionalitet. Till exempel kan de anställda hos en hyresgäst ha andra debiteringsmodeller än besökare till företaget. Villkoren för debiteringen bestämmer fastighetsägaren och dessa skapas sedan i Adminportalen där de olika användarna läggs in, berättar Filip Aglöv.

Filip Aglöv, Key Account Manager på CaCharge

Marknadens smartaste effektstyrning

Med hjälp av lastbalansering styr man anläggningen till att använda den tillgängliga effekten optimalt.

– Här ligger vårt molnbaserade styrsystem Charge Hub i framkant och med systemet kan vi även styra laddboxar av annat fabrikat. Det ger en stor flexibilitet. Vi kan också effektstyra ladduttagen mot fastighetens övriga elförbrukare och på så vis se till att inga onödiga effekttoppar sker, berättar Jonas Wånander.

Filip Aglöv tillägger:

– CaCharge har en lösning som möjliggör för optimal nytta av befintlig effekt och med den unika lösningen för lastbalansering skapas en helhetslösning som inte bara gör en maximal nytta idag, utan också för framtida behov. Det finns inga höga trösklar i vad som är görbart gentemot såväl fastighetsägare som för användarna vilket skapar en kundnytta utan motstycke inom elbilsladdning.

Läs mer om CaCharge tjänster här.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0