2021-05-17 Vd lämnar fastighetsjätte – går till konkurrent https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/04/samuel-regan-asante-g9A2llpDObU-unsplash-scaled-1.jpg

Vd lämnar fastighetsjätte – går till konkurrent

Genrebild. Foto: Samuel Regan / Unsplash
Genrebild. Foto: Samuel Regan / Unsplash
Fastighet

Stenhus Fastigheter i Norden AB har anställt Michel Johansson som ansvarig för affärsområdet sällanköps- och detaljvaruhandel. Michel Johansson kommer inom ramen för sin befattning att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Michael Johansson är för närvarande anställd som verkställande direktör för Tre Kronor Property Investment vilken roll han innehaft sedan 2017. Michael Johansson har tidigare bland annat varit verkställande direktör för ICA Fastigheter Sverige AB och haft en rad styrelseuppdrag. Det framgår av ett pressmeddelande.

Michael Johansson tillträder sin nya tjänst hos Stenhus senast under hösten 2021.

Elias Georgiadis, verkställande direktör i Stenhus Fastigheter, kommenterar:

– Vi är oerhört glada och stolta över att ha lyckats rekrytera Michael till oss. Det finns få personer i Sverige som har samma gedigna bakgrund och erfarenhet inom segmenten sällanköps- och detaljvaruhandel. Michael kommer att vara en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa inom segmentet och förväntas även bidra i den övriga verksamheten i sin roll som ledande befattningshavare inom Stenhus-koncernen.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!