2018-06-12 EBR 2022: Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/06/ebr-energiforetagen.jpg

EBR 2022: Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö

Foto: Lisa Hjelm, Energiföretagen Sverige.
Foto: Lisa Hjelm, Energiföretagen Sverige.
Energi

Bakom mässan står branschorganisationen Energiföretagen Sverige som tillsammans med olika medlemsföretag arrangerar mässan vart fjärde år, i den aktuella medarrangörens hemstad. År 2022 är det alltså Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö som arrangerar mässan tillsammans med Energiföretagen.

– Det känns spännande, utmanande och roligt att vi får förtroendet att stå som värd nästa gång mässan arrangeras. EBR Metod- och maskindagar är ett fantastiskt arrangemang som ger hela branschen möjlighet att ta del av den senaste tekniken och nya metoder. Samtidigt är det en unik möjlighet till nätverkande, säger Kjell Andersson, affärsområdes­chef Elnät, på Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö i ett pressmeddelande.

Falu Energi och Vatten

I år var Falu Energi och Vatten värdföretag för mässan, och förberedelserna för genomförandet startade redan för fyra år sedan när EBR Metod- och maskindagar arrangerades i Gävle. Att arbeta fram mässans innehåll och logistikplanering för 90 utställare och 1400 besökare, samt alla funktionärer, kräver sin tid.

– Nu tar planeringsarbetet vid tillsammans med Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö. Vi är stärkta av det lyckade genomförandet av årets mässa, så det är bara att sätta igång med förberedelserna inför nästa, säger Jenny Åkerberg, projektledare för EBR Metod- och maskindagar på Energiföretagen Sverige.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!