2018-08-15 Arkitema kammar hem rikstäckande avtal https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/08/arkitema-akademiska-hus-ramavtal.jpg

Arkitema kammar hem rikstäckande avtal

Bildkälla: Arkitema
Bildkälla: Arkitema
Skola

Arkitema har tilldelats ramavtal med Akademiska Hus. Ramavtalet gäller de kommande fyra åren. Totalt rör det sig om kunskapsmiljöer vid 22 olika lärosäten.

Ramavtalet innebär att Arkitema valts att utföra konsulttjänster inom arkitektur och landskapsarkitektur för kunskapsmiljöer vid totalt 22 olika lärosäten. Lärosätena är uppdelade i åtta campusområden och Arkitema har rankats som förstekonsult för tre campusområden; Karlstad/Örebro, Malmö/Lund/Alnarp/Kristianstad samt Luleå.

– Vi är väldigt glada att vi fått ramavtal på alla de campusområden Akademiska hus har undervisningslokaler. Vi arbetar sedan tidigare med det stora Albano-projektet i Stockholm som underkonsult till Cedervalls arkitekter och med ramavtalet kommer Arkitema fortsätta arbetet med alla slags miljöer för lärande, från förskolor till universitet. Det är det vi brinner för, säger Håkan Sandhagen, segmentschef Arkitema Architects i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!