2014-10-28 Rekord för Elmässan 2014 https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2014/10/elmssan.JPG

Rekord för Elmässan 2014

Elmu00e4ssan 2014 / Fotograf:Frank Johansson Branschaktuellt
Mässor

Hela branschen var på plats på Elmässan som slår på stort i år då den firar 10 års jubileum. Jubileumsmässan som gick av stapeln på Kistamässan 22-23 oktober drog denna gång närmare 7 000 besökare. Elmässan vänder sig till elektriker, installatörer, ljusdesigners, arkitekter, inköpare och företagsledare.

På mässan presenterades ett fullspäckat program med branschnyheter, seminarier, branschfest och en stämning som var på topp. Det gjordes många affärer och knöts ännu fler kontakter.

På Elmässans konferensprogram presenterades högaktuella talare varvat med nischade seminarier som gick på djupet inom – kompetensutveckling, motivation och inspiration för besökarna.

På Elmässans scener kunde man lyssna till bland andra Belysningsbranschen, KNX Sweden, SEK Svensk Elstandard och Thomas Ravelli.

På Light & Design Nordic Summit, mässans heldag enbart för designers och arkitekter presenterades bland andra DUS Architects, en av de första byråerna i världen som skapar hus genom 3D-print, Rogier van der Heide och White Arkitekter.

Några höjdpunkter från Elmässans jubileumsfirande var:

  • Light & Design Nordic Summit
  • Bästa nyhet inom belysning
  • Lightmosphere – utställning med KTH Lighting Laboratory
  • Aktuella seminarier
  • Sprakande avslutning

 

Bilder från Elmässan 2014

 

 

 

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!