Byggindustrin Kontor
2 min lästid

Årets vinnare i Green Tenant Award 2014 korade

13:e november 2014, 15:29
Årets vinnare i Green Tenant Award 2014 korade
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Juryn för Green Tenant Award 2014 har utsett konsultbyrån U&We till årets vinnare. U&We kombinerar framgångsrikt hållbarhet med affärsnytta och skapar både hållbar arbetsmiljö och gemenskap med stor kreativitet som har varit ledordet i årets tävling. Andra pris tilldelas Vasakronan och tredje pris går till SABO.

U&We korades till vinnare under dagens prisutdelning på Stockholms Handelskammare av juryns ordförande Peter Örn med motiveringen:

”Med kreativitet och originalitet tar U&We tillvara på den lilla arbetsplatsens möjligheter. Företagets ambition är att vara en katalysator i processen att förena hållbarhet med affärsnytta. Den kreativa synen på hållbar arbetsmiljö öppnar för nya perspektiv och visar att även ett mindre företag kan inspirera och vägleda hållbart engagemang för andra organisationer, en särskild kvalitet som ger U&We årets förstaplats.”

U&We arbetar fokuserat mot att skapa en hållbar arbetsmiljö genom att ta hänsyn till såväl miljöfrågor som medarbetartrivsel. Företaget utmanar också definitionen av ett kontor genom att uppmuntra medarbetare, kunder och andra att använda lokalerna utanför arbetstid, till exempel genom att ställa till med barnkalas på jobbet.

Green Tenant Award instiftades 2011 av Tengbom och Nextport Business Relocation Partner i syfte att lyfta fram företag och organisationer som arbetar med att utveckla och stimulera en hållbar arbetsmiljö. Juryn för Green Tenant Award 2014 bestod förutom Peter Örn, tidigare ordförande i regeringens delegation för hållbara städer, av Nyamko Sabuni, hållbarhetschef ÅF, Linn Dahlberg, affärsutvecklare Fabege, Thomas Stoll, hållbarhetschef Tengbom och Erik Dellner, VD Nextport.

#green tenant award 2014
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0