2021-03-03 Statlig myndighet hyr från NCC i Järva krog https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/03/Namnlost-1.jpg

Statlig myndighet hyr från NCC i Järva krog

NCC:s regionchef Andreas Lindelöf . Foto: NCC
NCC:s regionchef Andreas Lindelöf . Foto: NCC
Kontor
NCC

NCC har tecknat hyresavtal med två enheter inom Trafikverket, avseende kontorslokaler om cirka 900 kvadratmeter i fastigheten K11 i Järva Krog, Stockholm. Hyresavtalet löper över en 6-årsperiod.

Det är enheterna Färjerederiet respektive Trafikverksskolan som i december 2021 flyttar in på våningsplan fem i den nybyggdna fastigheten K11 i Järva KRog i Stockholm.

– Trafikverket efterfrågar moderna och hållbara kontorslokaler i ett läge med utmärkta kommunikationslösningar, vilket K11 och Järva Krog verkligen kan erbjuda. Vi välkomnar dem till en dynamisk och inspirerande kvartersstad och ser fram emot att få dem som nya hyresgäster och grannar i området, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

Då båda enheterna inom Trafikverket har utbildningsverksamhet med inresande från hela Sverige har läget, goda kommunikationer samt Järva Krogs tillgänglighet varit särskilt avgörande för valet av kontor.

NCC har som mål att minimera projektens miljöpåverkan och kontorsfastigheterna certifieras enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM till nivån Excellent.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!