Fastighet
1 min lästid

Fastighetsjätten inviger unikt huvudkontor

9:e april 2018, 08:51
Fastighetsjätten inviger unikt huvudkontor
Kontoret blandar industrikänslan med trä och textilier. Foto: Martin Kelam.
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg inviger nu sitt nya huvudkontor i Nacka – utan egna arbetsplatser. Istället ska kontoret vara aktivitetsbaserat, där inspiration har hämtats från hotellmiljöer.

Atrium Ljungbergs nya huvudkontor i Sickla, Nacka, är ett aktivitetsbaserat kontor där medarbetare får möjlighet att välja arbetsplats utifrån behov och arbetsuppgift. Därför slopas de traditionella fasta arbetsplatserna och istället får medarbetare ett varsitt skåp.
Inspirationen kommer från hotellsektorn i form av dess välkomnande och rogivande miljöer.

Huvudkontor som ska stimulera samarbete

–Vår målsättning är att ligga i framkant med vårt kontorserbjudande. Därför är vi väldigt stolta över att nu kunna visa upp vårt egna nya huvudkontor. Det är en modern arbetsplats som verkligen stimulerar samarbete, kreativitet och effektivitet, vilket är avgörande parametrar för att ett företag ska lyckas, säger Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg, i ett pressmeddelande.

En fusion av industri och hotellounge

Huvudkontoret ligger i Atlas Copcos gamla industriarv och där har utseendet med en tydlig industriell känsla delvis hämtats, med bland annat betonggolv och synliga takinstallationer. Det kompletteras med möbler, mattor och trädetaljer.
Kontoret kommer även att fungera som showroom och inspiration till andra företag.

#atrium ljungberg #huvudkontor #nacka #sickla
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0