Byggindustrin Bostad
1 min lästid

Besqab fortsätter förvärva

10:e december 2014, 12:24
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Besqab fortsätter att förvärva byggrätter  och har nu ytterligare förvärvat byggrätter i Västra Brotorp i Sundbybergs kommun. Säljare är Vasakronan.

 Besqab fyller på sin byggrättsportfölj och förvärvar byggrätter i Västra Brotorp i Sundbybergs kommun. Säljare är Vasakronan. Fastigheten är belägen mellan Järvastaden i Solna och grönområdet Ursvik i Sundbyberg och är detaljplanelagd för 45 rad- och parhus.  Besqab tillträder under våren 2015 och planerar för säljstart under samma period. Ikano Bostad förvärvar intilliggande byggrätter för flerbostadshus.

– Vi är mycket nöjda med förvärvet. Det är ett attraktivt läge för småhus – lugnt och avskiljt vid fina grönområden men ändå nära kommunikationer, skolor och Stockholms centrala delar, säger Johan Westring, chef för affärsutveckling och exploatering på Besqab.

– Det är roligt att vara tillbaka i Sundbybergs kommun där vi tidigare haft flera lyckade bostadsprojekt, säger Besqabs VD Anette Frumerie. Kommunen har haft en fantastisk utveckling och det är attraktivt att leva och bo här.

Under senhösten har Besqab säljstartat tre projekt . Brygghusen i Tyresö – radhus nere vid vattnet vid Erstaviken, Vårdsätra Vik – radhus vid Mälaren i Uppsala samt 

Brf Lumaparken – lägenheter i Hammarby Sjöstad. 

#besqab #vasakronan #västrabrotorp
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0