2021-01-27 Leriga bilder ska locka till nytt bostadsområde https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/01/Nordr-Veddestaden_1-1.jpg

Leriga bilder ska locka till nytt bostadsområde

Foto: Ryan Koopmans.
Bilderna är tagna av fotografen Ryan Koopmans.
Bostad

Sju nya kvarter växer i fram i Veddesta, norr om Stockholm. Nordr, tidigare Veidekke Eiendom, hade på tisdagen premiär för det nya projektet Veddestastaden med hjälp av den världskända fotografen Ryan Koopmans.

Nordr bygger över 1 200 bostäder i Veddestaden, fördelat på sju kvarter, inklusive förskola och lokaler, som blir ett helt nytt bostadsområde i Barkarby.

Men stället för att satsa på traditionell bostadsannonsering bygger den första kampanjen på bilder av grustag och lera, tagna av den världskända fotografen Ryan Koopmans.

 – Med den här kampanjen vill vi locka personer som vill vara med från grunden för att bygga upp något tillsammans och som vill påverka utformandet av ett helt nytt område, säger Baard Schumann, koncernchef för Nordr.

Tidiga köpare kommer kunna vara med och skapa något, där det idag inte finns någonting. hur boendet och boendemiljön ser ut, samt vilken atmosfär och stämning som ska växa fram i området.

– Därför har vi valt att kommunicera ut Veddestaden tidigt. Väldigt tidigt. Vi kallar målgruppen vi önskar nå för ”pionjärer” för det är precis det dom är – med från början när ett helt nytt samhälle växer fram, säger Baard Schumann.

År 2023 planeras det första av Nordrs sju kvarter stå inflyttningsklart.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!