2019-09-16 StockholmExergi i samarbete med SBC https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/09/CC-BY-NC-20-sthlm-exergikraftvarme.jpg

StockholmExergi i samarbete med SBC

Tv, Stockholm Exergis Maria Söderberg och SBC:s Nina Wahlberg. Foto: SBC / CC BY-NC 20
Bostad
Eldistribution
Energieffektivisering

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB har inlett ett samarbete med Stockholm Exergi. Genom ett nytt avtal breddar SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB sitt erbjudande och erbjuder sina kunder i Stockholm energitjänster från Stockholm Exergi.

– De stora vinnarna på samarbetet är de som bor i bostadsrättsföreningar som SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB förvaltar. SBC är ett komplett förvaltningsbolag och vill förstärka erbjudandet för att deras kunder vill få hjälp med de viktiga energifrågorna. Med hjälp av Stockholm Exergi kan de använda energin smart och på ett hållbart sätt. Nu kan de få en helhetslösning för energifrågorna direkt från sin förvaltare, säger Maria Söderberg, chef för Tjänster på Stockholm Exergi i ett pressmeddelande.

Rådgivning och utbildning

Samarbetet omfattar de SBC-kunder som är fjärrvärmekunder hos Stockholm Exergi, som kommer att vara en samarbetspartner avseende energitjänster för SBC och ge rådgivning åt bostadsrättsföreningarna. Dessutom kommer Stockholm Exergi att utbilda SBCs förvaltare, fastighetsskötare och drifttekniker i energifrågor. För SBC är avtalet ett sätt att bredda sitt helhetserbjudande.

– Vi har ett stort ansvar för de kunder som ger oss i uppdrag att förvalta deras fastigheter. Vi vill ta ett helhetsansvar, så det är väldigt viktigt att kunna erbjuda även energitjänster, både proaktivt och när någonting akut dyker upp. Eftersom de allra flesta av dem redan idag har fjärrvärme från Stockholm Exergi tycker vi att vi har hittat en naturlig partner, säger Nina Wahlberg, Affärsområdeschef teknisk förvaltning på SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!