2019-04-17 Bonava utsedd till den mest aktiva bostadsutvecklaren i Tyskland https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/05/bonava-linkoping-hyresratter.png

Bonava utsedd till den mest aktiva bostadsutvecklaren i Tyskland

Bildkälla: Bonava
Bostad

Bonava utses för sjunde året i rad till Tysklands mest aktiva bostadsutvecklare. Det visar den årliga undersökningen som nyligen har genomförts av marknadsundersökningsföretaget bulwiengesa.  

– Vi är väldigt stolta över att för sjunde året i rad utses till den fastighetsutvecklare som skapar mest boyta i tyska storstäder. Tyskland är numera Bonavas största marknad – 2018 ökade den tyska omsättningen med 14 procent jämfört med 2017 – och utmärkelsen är ett bevis på att vår strategi om att erbjuda prisvärda bostäder fungerar, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Bonava i ett pressmeddelande.

Varje år identifierar det oberoende marknadsundersökningsföretaget bulwiengesa Tysklands mest aktiva fastighetsutvecklare. I analysen ingår hur många kvadratmeter som har utvecklats på Tysklands största fastighetsmarknader (Berlin, Köln, Düsseldorf, Frankfurt/Main, Hamburg, München och Stuttgart) inom bostads-, kontors-, retail- och hotellsektorerna.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!