2018-12-03 Lyxbyggaren satsar på företagsbostäder https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/12/norra-tornen-oscar-properties.jpg

Lyxbyggaren satsar på företagsbostäder

Foto: Wikimedia Commons.
Foto: Wikimedia Commons.
Bostad

Oscar Properties har nu tecknat samarbetsavtal för att utveckla ett koncept för företagsbostäder. Det är med företaget Convendum som lyxbyggaren breddar sitt utbud.

Det omsusade bostadsbolaget Oscar Properties, som är kända för att utveckla bostadsrätter i lyxsegmentet, söker sig nu mot en ny marknad. Det är genom ett samarbetsavtal med Convendum som lyxbyggaren nu ska utveckla företagsbostäder.

Om företagsbostäder: ”En marknad som försummats”

Nu tittar företagen på områden där bostäder kan utvecklas.
– Vi startade Oscar Properties för att det saknades väldesignade bostäder som lät arkitekturen stå i fokus. Idag konstaterar vi att attraktiva företagsbostäder i bra lägen är en marknad som försummats, här har vi möjlighet att skapa en eftertraktad produkt, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties, i ett pressmeddelande.

Företagsbostäder i premiumsegmentet

Convendum är ett företag som riktar sig mot företagslokaler.
– Med hjälp av Oscar Properties lanserar nu Convendum företagsbostäder i premiumsegmentet. Convendum CoLiving är mindre lägenheter som håller en hög kvalitet och inkluderar ett medlemskap till Convendums CoWorking centers. Vi fortsätter att utveckla flexibla tjänster som servar och hjälper våra kundföretag att fokusera på sin kärnverksamhet, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum, i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!