2018-11-08 Invigning av två omsusade bostadsprojekt https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/09/oscar-properties-ny-chef.jpg

Invigning av två omsusade bostadsprojekt

Invigning av 79&Park på Gärdet.
79&Park på Gärdet. Bildkälla: Oscar Properties
Bostad
Byggindustrin

Oscar Properties projekt Norra Tornen och 79&Park har de senaste månaderna fått mörka rubriker i media. Nu invigs de omtalade projekten under samma dag.

På bygget Norra Tornen i Vasastan larmade byggarbetare om orimliga arbetsvillkor och vid 79&Park stäms bostadsutvecklaren av lägenhetsköpare.
Nu invigs de båda Oscar Properties-projekten i Stockholm. Närvarande är arkitekterna bakom respektive byggnad, Stockhoms finansborgarråd Anna König Jerlmyr, stadsarkitekt Torleif Falk och Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.

Om invigning: ”Stor dag för Stockholm”

– Jag hade fyra ”drömarkitekter” när jag startade Oscar Properties för 14 år sedan; världens främsta arkitekter som jag visste hade förmågan att ta Stockholms stadsbild till en ny nivå. Tre av dem har vi redan lyckats få hit och idag inviger vi 79&Park av Bjarke Ingels/BIG och Norra Tornen av Reinier de Graaf/OMA. Det är en stor dag, inte bara för Oscar Properties men även för Stockholm, säger Oscar Engelbert, vd och grundare Oscar Properties, i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!