Byggindustrin Bostad
1 min lästid

Ny vd för bostadsbolaget i Jönköping

29:e juni 2021, 15:38
Ny vd för bostadsbolaget i Jönköping
Raymond Paska ny VD för Vätterhem
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Vätterhem gör Raymond Paska till permanent vd. Paska har varit t.f. vd efter att Thorbjörn Hammerth lämnade posten i maj.

En enig styrelse beslutade att Marknads- och Uthyrningschef Raymond Paska klev in som tillförordnad vd samtidigt som rekryteringsprocessen påbörjade. Nu meddelar bolaget att man förlänger förtroendet och gör Paska till permanent vd.

”Raymonds personlighet, bakgrund och erfarenhet, tillsammans med Vätterhems mycket kompetenta personal, borgar för en kort startsträcka in i det förändringsarbete som nu ska inledas för att ytterligare stärka Vätterhems strategiska betydelse för kommunkoncernen avseende att främja bostadsförsörjningen i Jönköpings kommun”, säger Andreas Persson, ordförande i Vätterhems styrelse.

”Jag är oerhört glad över att ha fått förtroendet att leda ett så fantastiskt välskött bolag som Vätterhem, med de trognaste hyresgästerna och de mest engagerade medarbetarna och kommer fortsätta förstärka allt det positiva som görs. Samtidigt har jag stor respekt för de utmaningar vi står inför med ökad segregation i några av våra stadsdelar samt även de skenande byggpriserna”, säger Raymond Paska, VD på Vätterhem.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0