2020-11-18 Archus förstärker organisationen i Stockholm https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/11/archus-collage.jpg

Archus förstärker organisationen i Stockholm

Per Wåhlin och Ted Mattsson. Foto: Archus
Per Wåhlin och Ted Mattsson. Foto: Archus
Affär & Karriär
Arkitektur

Archuskoncernen fortsätter att expandera befintlig verksamhet och stärker organisationen med flera nya medarbetare. Till Stockholmskontoret ansluter två nyckelpersoner inom affärsutveckling och projektutveckling.

Per Wåhlin har rekryterats som affärsutvecklare med fokus på tidiga skeden. Per har 15 år i fastighetsbranschen och kommer närmast från Svefa, där han arbetat på avdelningen Värdering & Analys i olika roller. Bland annat som affärschef och ansvarig för byggrättsvärderingar. Per tillträdde sin tjänst i oktober.

Ted Mattsson ansluter som ny projektutvecklare i Stockholm. Ted har över 20 års erfarenhet av fastighetsutveckling och byggprojekt, både som entreprenör och beställare. Han har tidigare arbetat med projektutveckling i ledande roller på bland annat Serneke och Oscar Properties och har även varit projektchef åt Stockholm stad vid uppförandet av Tele2 Arena. Ted kommer närmast från en tjänst som projektutvecklingschef på Stendörren Fastigheter och inleder uppdraget på Archus i januari 2121.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!