2020-10-20 Ny chef för Whites Stockholmskontor https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/10/Martin-Ehn-Hillberg.jpg

Ny chef för Whites Stockholmskontor

Martin Ehn Hillberg
Martin Ehn Hillberg blir ny kontorschef på White Stockholm. Foto: Anders Bobert
Affär & Karriär
Arkitektur

Martin Ehn Hillberg utses till ny kontorschef för Whites Stockholmskontor. Han tillträder den 1 januari 2021.

Martin är en flerfaldigt prisbelönt landskapsarkitekt. Han har lång erfarenhet av att driva projekt och av att arbeta i ledande roller. I dagsläget är Martin kontorschef på White för kontoren Uppsala, Umeå och Västerås. Karriären startade däremot i Stockholm för 25 år sedan.

– Detta känns otroligt hedrande. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla kontoret vidare i en föränderlig och utmanande tid. Jag ser också fram emot att lära känna alla duktiga medarbetare som verkligen får projekten att lyfta och gör att vi kan tänka bredare i vad vi som arkitektkontor kan erbjuda för tjänster, säger Martin Ehn Hillberg, blivande kontorschef för White Stockholm.

Stockholmskontoret är Whites största kontor och har en viktig roll inte bara lokalt utan också i Whites internationella expansion.

– Martin är en skicklig landskapsarkitekt och en uppskattad ledare på White. Med sin strategiska förmåga och erfarenhet av att bygga goda relationer med kunder och samarbetspartners kommer han att bidra till Stockholmskontorets fortsatta utveckling. Vår målsättning är att skapa värde för våra kunders affärer genom hållbar arkitektur i varje projekt. I Martin får vi en ledare som driver verksamheten med stort fokus på teamet och projekten, säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter.   

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!