Byggindustrin Arkitektur
2 min lästid

Tengbom flyttar från stort till mindre

25:e augusti 2020, 12:55
Tengbom flyttar från stort till mindre
Foto: Tengbom
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

I början av 2021 går flyttlasset för Tengboms malmömedarbetare. De nya lokalerna är betydligt mindre än företagets nuvarande kontor i Hyllie. “Många väljer att arbeta på annat sätt nu,” kommenterar företagets kontorschefer.

Det nya kontoret om cirka 750 kvadratmeter ligger mitt på Gustav Adolfs Torg, Malmö. Det är Croisette som på uppdrag av Ramsbury Property som står för uthyrningen.

“Lokalens unika karaktär och läge passar perfekt för en arkitektverksamhet”, säger Peter Bergquist, Head of Leasing på Croisette Real Estate Partner, i ett pressmeddelande.

Det främsta skälet till att Tengbom nu flyttar till nya lokaler är de nya arbetssätt som coronapandemin fört med sig.

“Vi går faktiskt ner i antal kvadratmeter från våra nuvarande lokaler i Hyllie då vi ser att våra arbetssätt och därmed behov av typ av kontor förändrats i och med att många väljer att arbeta på annat sätt nu dvs på distans – hemma eller på annan plats”, säger Emma Nilsby och Josefin Klein,

“Det centrala läget är uppskattat av våra medarbetare och ger oss också goda möjligheter för delningsfunktioner. Vi ser med spänning framemot vår flytt till Stadt Hamburg 13”.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0