2020-03-16 Arkitekten storsatsar – växer med sju https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/03/madalina-gherghina-foto-mats-backer.jpg

Arkitekten storsatsar – växer med sju

Madalina Gherghina. Foto: Mats Backer
Affär & Karriär
Arkitektur

Glada nyheter i ett lite oroligt Sverige just nu, Wester+Elsner arkitekter växer och förstärker bolaget med flera nya kollegor till sina två kontor.

Arkitekterna Olle Söderström och Madalina Gherghina i Stockholm och Louise Franzén i Göteborg rekryteras. Sedan i höstas arbetar också Lovisa Orebrand och Filippa Wang Gurt på Stockholmskontoret, som en del av sina respektive utbildningar.

Foto: Wester+Elsner

Dessutom tillträder Therese From som interim ekonomichef och Eva Johnson som arkitekt på konsultbasis. Det innebär många rekryteringar på kort tid.

– Driv och talang är avgörande när vi rekryterar och givetvis också att personen verkligen vill utvecklas tillsammans med oss. Med våra nytillskott har vi träffat helt rätt, säger Anna Du Rietz i ett pressmeddelande.

Några av företagets aktuella projekt är ​expansionen av Liljeholmstorget, ​stadsutvecklingen i Kiruna och ​NCC:s mobilitetshus i Järva Krog. Under de kommande åren förväntas ​Göteborgskontoret växa till dubbla storleken och flera intressanta stadsbyggnadsprojekt är på gång i Västsverige.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!