2019-11-05 Han tar över som ny vd på Liljewall https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/11/liljewall-arkitekter-ny-vd.jpg

Han tar över som ny vd på Liljewall

Niclas Sundgren tillträder som ny vd på Liljewall i januari 2020. Foto: Liljewall arkitekter
Affär & Karriär
Arkitektur

Niclas Sundgren tar över som vd för Liljewall efter Per-Henrik Johansson. Niclas kommer senast från rollen som marknadsdirektör inom Ramboll.

– Niclas är rätt person att driva vår pågående utvecklingsresa vidare, säger Karl Palmberg, styrelseordförande på Liljewall. Vi arbetar med alltmer komplexa arkitekttjänster vilket innebär att Niclas erfarenheter från olika delar av branschen är av stor betydelse. Förutom ett starkt kontaktnät har han med sig arkitektur, teknik och industriellt byggande på en internationell marknad, säger Karl Palmberg, styrelseordförande på Liljewall i ett pressmeddelande.

”Något som alla företagsledare vill se”

Niclas ser fram emot att efter femton år återvända för att leda bolaget.

– Jag är hedrad över att få vara med och driva ett arkitektkontor med stark kultur, gedigen kompetens och innovationskraft. Det är något som alla företagsledare vill se i sina verksamheter. Jag har under åren sett hur Liljewall stadigt utvecklat arkitektonisk skärpa, fördjupat hållbarhetsfokus, digitalisering och ett breddat samhällsengagemang. Det är med glädje och med stor respekt för uppgiften som jag återvänder för att samverka med bolagets engagerade medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg, säger Niclas Sundgren.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!