2021-04-22 Peab Projektutveckling rekryterar från Serneke https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/10/peab_flagga.jpg

Peab Projektutveckling rekryterar från Serneke

Byggindustrin

Peab Projektutveckling lanserar en ny tjänst med ansvar för hyresrätter och samhällsfastigheter i södra Sverige.

Karin Ljung, tidigare affärsutvecklare på Serneke, blir ny regionchef för Peab Projektutveckling Syd.

Christian Dahlman, affärsenhetschef Peab Projektutveckling Syd, är nöjd med rekryteringen, som hon menar kommer att flytta fram Peabs positioner inom hyresrätter och samhällsfastigheter.

– Den breda affären vi erbjuder gör att vi kommer närmre samhällets alla delar, vilket stärker vår roll som lokal samhällsbyggare ytterligare. Rekryteringen av Karin Ljung ligger helt rätt i tiden. Med hennes erfarenhet och kompetens kan vi driva ännu fler projekt, säger hon i ett pressmeddelande.

Ljungs uppdrag kommer framför allt att att kretsa kring att hitta, förvärva, utveckla, hyra ut och sälja projekt inom affärsområdet. Hon har tidigare arbetat med värderingar, transaktioner och analyser.

– Vi lever i en väldigt expansiv region där det finns ett stort behov av hyresrätter och samhällsfastigheter. Det ska bli väldigt spännande att utveckla den här delen av Peabs affär där jag tror att mina tidigare erfarenheter från fastighetsmarknaden blir en stor tillgång när vi nu flyttar fram positionen inom hyresrätter och samhällsfastigheter, säger Ljung, som ser fram emot den nya positionen.

Hon tillträde rollen den 15 april.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!