2021-01-27 Wästbygg slår ihop verksamheter – vd slutar https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/01/Wastbygg-anstaller-ny-chef.jpg

Wästbygg slår ihop verksamheter – vd slutar

Bildkälla: Wästbygg.
Bildkälla: Wästbygg.
Byggindustrin

Wästbygg slår ihop entreprenad- och projektutvecklingsverksamheten inom bostad och kommersiellt som idag drivs i två separata dotterbolag, Wästbygg AB och Wästbygg Projektutveckling AB.

Förändringen träder i kraft från och med den första februari, enligt ett pressmeddelande.

Sammanslagningen medför en förändring i koncernledningen. Tills vidare går koncernchef, Jörgen Andersson in som vd för den sammanslagna verksamheten. I anslutning till denna förändring så har Susanne Liljedahl, idag vd för Wästbygg AB valt att sluta på Wästbygg.

Magnus Björkander, idag VD för Wästbygg Projektutveckling AB går in i en ny roll som vice VD med marknads- och produktansvar för den sammanslagna verksamheten

”Vår entreprenad- och projektutvecklingsverksamhet har redan idag ett nära samarbete. Jag är övertygad om att en gemensam organisation stärker vår affär. Därför känns en sammanslagning av dessa organisationer som ett naturligt steg”, säger Jörgen Andersson, koncernchef.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!