2020-11-23 Tyréns breddar i Göteborg och tillsätter ny affärschef https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/11/anders-tyrens.jpg

Tyréns breddar i Göteborg och tillsätter ny affärschef

Anders Nilsson är ny affärsområdeschef på Tyréns
Anders Nilsson har utsetts till affärschef för Tyréns affärsområde Konstruktion och installation i Göteborgsregionen. Foto: Tyréns
Affär & Karriär
Byggindustrin

Anders Nilsson har utsetts till affärschef för Tyréns affärsområde Konstruktion och installation i Göteborgsregionen. Anders kommer närmast från rollen som avdelningschef för VVS- och energisystem på Tyréns och har tidigare erfarenhet som uppdragsansvarig och delägare i Jarl Magnusson AB som förvärvades av Tyréns under 2012.

Tyréns satsar på att bredda sin affär i regionen och erbjuda konstruktion- och installationstjänster lokalt med möjligheten att ta fler multidisciplinära uppdrag.

– Nu utökar vi vår marknad och står väl rustade för att möta en osäker vinter. Jag är väldigt glad att Anders tackat ja till rollen. Han är en erfaren ledare och har väldigt god kännedom om vår verksamhet och ett stort kontaktnät att bygga vidare på, säger Andreas Behm Fredin, divisionschef Konstruktion och Installation på Tyréns.

Som ny affärschef kommer Anders succesivt att bygga upp och långsiktigt utveckla affärsområde Konstruktion och installation i Göteborgsregionen. Utgångspunkten är att växa organiskt via uppdrag och stöd av befintlig verksamhet i andra regioner och vid behov anställa medarbetare.

– Det känns kul och utmanande att kunna erbjuda Tyréns kompetens inom konstruktion och installation till Göteborgsmarknaden och återvända till min forna studentstad och träffa de nya samhällsbyggarna. Jag ser fram emot att utveckla affärsområdet och på sikt hitta nya kreativa medarbetare, säger Anders Nilsson, affärschef Konstruktion och Installation väst.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!