2020-11-19 Sandbäckens köper service- och entreprenadföretag https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/11/sandbackens.jpg

Sandbäckens köper service- och entreprenadföretag

sandbäckens förvärvar trisec
André Roos, Sandbäckens och Jonas Stenbäck, Trisec. Foto: Sandbäckens
Byggindustrin
Industri

Sandbäcken-koncernen fortsätter sin tillväxtresa och stärker sin position i Östergötland med omnejd genom ytterligare ett förvärv – Trisec AB.  

Trisec är ett service- och entreprenadföretag som är specialiserade på energieffektiva automationslösningar i fastigheter och industrilokaler. 

Företaget, som har sitt huvudkontor i Norrköping, omsätter cirka 25 miljoner kronor och sysselsätter 14 medarbetare. Trisec har en bred kundbas bestående av fastighetsägare, bostadsbolag och industribolag fördelade över stora delar av Östergötland.

– Jag är glad över att hälsa Jonas Stenbäck tillsammans med medarbetare varmt välkomna till Sandbäckens. Trisec är ett framgångsrikt och spännande företag med hög kompetens och bred erfarenhet av att möta kundernas behov av energismarta lösningar i olika fastighetsmiljöer, säger André Roos, Affärsutvecklingschef, tillika chef Sandbäckens region Öst.

Trisec AB kommer kvarstå i nuvarande form men som fristående dotterbolag inom Sandbäcken-koncernen, med rapportering till André Roos. 

Avtalet signerades den 17 november 2020 och övertagandet är planerat till den 1 december 2020.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!