2019-07-08 Bygg-VD går till Oscar Properties https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/12/norra-tornen-oscar-properties.jpg

Bygg-VD går till Oscar Properties

Foto: Wikimedia Commons.
Foto: Wikimedia Commons.
Affär & Karriär
Byggindustrin

Erik Alteryd, tidigare VD för byggföretaget Allegro har utsetts till chef för Oscar Properties Eftermarknad. Han kommer även att ingå i koncernledningen.

– Som tidigare VD för Allegro kan Erik hela byggprocessen vilket gör honom som klippt och skuren för att ansvara för den allt viktigare eftermarknaden, säger grundare och VD Oscar Engelbert i en kommentar till utnämningen.

Parallellt meddelar bolaget att ekonomichefen Jarl Rudin går in i rollen som tillförordnad CFO. Han ersätter därmed Ola Nilsson som på konsultbasis varit interims-CFO sedan årsskiftet.

– Jag vill tacka Ola för det fantastiska arbete han utfört, men i takt med att fler och fler pusselbitar nu faller på plats, är det naturligt att vi gör oss mindre beroende av externa konsulter. Ola kommer dock fortsatt att arbeta som senior advisor åt VD och styrelse, säger Oscar Engelbert, grundare och VD, Oscar Properties.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!