2019-05-29 Ny chef hos COWI https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/05/cowi-webb.jpg

Ny chef hos COWI

Carlos Siles. Foto: COWI
Affär & Karriär
Byggindustrin
Järnväg

COWI stärker division samhällsbyggnad, med Carlos Siles som ny avdelningschef på Järnväg och Projektledning. 

– Jag är stolt över att vi lyckats rekrytera Carlos Siles med sin breda erfarenhet av järnvägsprojektering, sitt nätverk från svenska och internationella konsultorganisationer och inte minst av att leda och utveckla verksamhet och multidisciplinära projekt som tunnelbaneutbyggnad till Nacka i Stockholm. Carlos kommer tillföra många nya dimensioner till vår verksamhet och jag är mycket glad för att ha honom i vårt team, säger Mattias Grauers, divisionschef för Samhällsbyggnad på COWI i ett pressmeddelande.

”Har stort förtroende för vår kapacitet”

Carlos är i grunden civilingenjör inom elektroteknik och även om uppdragen har varierat har järnväg följt som en röd tråd i karriären. Han har haft olika roller i större infrastrukturprojekt under Sweco- och Typsatiden och har även erfarenhet som ombud.
– Jag ser fram emot att vara med och se COWI växa inom järnväg och projektledning och är övertygad om vi kommer vinna spännande projekt framöver. Jag känner sedan tidigare till COWI och flera som arbetar inom företaget och ser fram emot att nu arbeta på ett företag i COWIs storlek och har stort förtroende för vår kapacitet och mina nya arbetskollegor, säger Carlos Siles.

Carlos Siles tillträdde sin tjänst den 22 maj 2019. 

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!