2019-05-16 Hon blir ny ordförande för Sveriges Byggindustrier https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/05/Carin-1-683x1024.jpg

Hon blir ny ordförande för Sveriges Byggindustrier

Carin Stoeckmann. Bild: Byggmärstarn i Skåne.
Carin Stoeckmann. Bild: Byggmärstarn i Skåne.
Affär & Karriär
Byggindustrin

Det blir Carin Stoeckmann, vd för Byggmästar’n i Skåne, som tar över som förbundsordförande för Sveriges Byggindustrier.

– Det är med stor ödmjukhet och stolthet som jag tar rollen som ordförande för Sveriges Byggindustrier. Det ska bli otroligt roligt att få vara med och utveckla organisationen vidare inom våra fyra viktiga fokusområden sund konkurrens, säkerhet, kompetensförsörjning och attraktiva kollektivavtal. De är alla viktiga för att vi ska uppnå en attraktiv, sund och säker byggbransch och ett väl fungerande och hållbart samhälle där människor kan bo, arbeta, leva och ta sig fram på olika sätt, säger Carin Stoeckmann, ny förbundsordförande för Sveriges Byggindustrier i ett pressmeddelande.

Hon valdes till ordförande vid årets Byggstämma. I samband med den avtackades även den tidigare ordföranden Svante Hagman, NCC, för sina insatser i förbundsstyrelsen.

Till ny vice ordförande valdes Gunnar Hagman, Skanska Sverige.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!