2019-05-15 Serneke omorganiserar https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/05/serneke2.jpg

Serneke omorganiserar

Patrik Lindström blir vd för Serneke Projektutveckling. Fotograf: Serneke
Patrik Lindström blir vd för Serneke Projektutveckling. Fotograf: Serneke
Byggindustrin

Serneke slår ihop sina tidigare affärsområden Projektutveckling och Fastighet. Bättre utnyttjande av resurser och effektivare process i utvecklingen av fastighetsaffären är huvudskälen till omorganisationen.

Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Det nybildade affärsområdet får namnet Projektutveckling och ska tillsammans med affärsområdena Bygg och Anläggning erbjuda marknaden kompetens och resurser som spänner över en fastighets alla behov. Patrik Lindström, tidigare vd för Projektutveckling, blir ny affärsområdeschef för det sammanslagna affärsområdet. Tidigare vd för affärsområde Fastighet Krister Johansson blir vice affärsområdeschef.

– De tidigare affärsområdena Projektutveckling och Fastighet har i stora delar haft gemensamma processer – vi förädlar och utvecklar fastigheter, skapar projekt för entreprenadverksamheterna och realiserar de värden vi skapat genom att sälja vidare till nya ägare. Genom sammanslagningen skapar vi en tydlig organisation med bättre resursutnyttjande och möjlighet att nyttja den samlade kompetensen i hela vår organisation, säger Patrik Lindström, i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!