2019-05-10 Här är Sveriges mest jämställda byggbolag https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/05/Gruppbild_liggande.jpg

Här är Sveriges mest jämställda byggbolag

HSB Bostad ledningsgrupp: Wafa Knutson, Mats Persson, Jonas Erkenborn, Linda Younes & Peter Lundmark. Fotograf: Daniel Gual.
HSB Bostad ledningsgrupp: Wafa Knutson, Mats Persson, Jonas Erkenborn, Linda Younes & Peter Lundmark. Fotograf: Daniel Gual.
Bostad
Byggindustrin

För andra året i rad kniper HSB Bostad förstaplatsen på prispallen med byggbranschens högsta jämställdhetsindex, JÄMIX.

När Nyckeltalsinstitutet publicerar sin årsrapport för 2018 står HSB Bostad återigen ut som bäst i branschen på jämställdhet.

– För en värderingsstyrd samhällsaktör som HSB Bostad står jämställdhet högt på agendan och vi är väldigt stolta över att vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete återigen har gett oss förstaplatsen som det mest jämställda byggföretaget, säger Jonas Erkenborn, vd på HSB Bostad i ett pressmeddelande.

”Kommit väldigt långt”

– JÄMIX visar att HSB Bostad fortsatt är ett av Sveriges mest jämställda företag och det mest jämställda byggföretaget. Bolaget har kommit väldigt långt med jämställda arbetsvillkor för män och kvinnor och vi tycker att HSB Bostad är ett mycket gott föredöme för branschen, säger Tina Ekström, vd på Nyckeltalsinstitutet.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!