2019-04-30 Hon blir ny vd på SundaHus https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/04/lisa-bild.jpg

Hon blir ny vd på SundaHus

Lisa Elfström, ny vd på SundaHus från och med den 6 maj.
Lisa Elfström, ny vd på SundaHus från och med den 6 maj.
Affär & Karriär
Byggindustrin

Styrelsen för SundaHus i Linköping har utsett Lisa Elfström till ny vd. Lisa tillträder tjänsten den 6 maj och ersätter Arvid Jannert som efter åtta år lämnar sin position för en mer aktiv roll i styrelsen med fokus på företagets övergripande strategier.

– Jag är glad över att kunna presentera Lisa Elfström som ny vd säger SundaHus styrelseordförande Simo Pykälistö i ett pressmeddelande. Lisa har haft olika ledande positioner sedan 2011 och har en djup förståelse för komplexiteten i verksamheten och hur bolaget kan hjälpa företag och organisationer med att skapa långsiktigt värdefulla byggda miljöer genom enkla och effektiva lösningar för medvetna materialval. Jag är övertygad om att hon kommer kunna vidareutveckla det som Arvid Jannert byggt upp och leda företaget till nästa steg i utvecklingen och skapa innovativa och hållbara lösningar som leder till en giftfri och god bebyggd miljö, avslutar han.

– Jag är mycket hedrad och glad över det förtroende som styrelsen nu ger mig. Jag ser fram emot att få leda och utveckla ett företag som med stark innovationskraft och kompetens skapat ett erbjudande som förenar miljönytta med affärsnytta, säger Lisa Elfström.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!