2019-02-04 Vd:n lämnar post för ny topptjänst https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/02/balder-webb.jpg

Vd:n lämnar post för ny topptjänst

Bild på Smörslottsparken, ett av Balders projekt. Källa: Balder
Bild på Smörslottsparken, ett av Balders projekt. Källa: Balder
Byggindustrin

Från och med 1 april 2019 tillträder Flemming Joseph Jensen som vd för Balder Danmark. Flemming Joseph Jensen upprätthåller sin nuvarande position som vd i Sjaelsö Management och kommer fördela sin arbetsinsats mellan verksamheterna.

– Jag ser Flemmings tillträde som en naturlig fortsättning på det fina och täta samarbete som vi byggt upp under de senaste åren. I samarbetet mellan Balder och Sjaelsö Management ser vi redan en stor synergieffekt och värdeskapande mellan bolagen. Balder ser fortsättningsvis goda förutsättningar att vidareutveckla och expandera verksamheten i Danmark, säger Balders vd Erik Selin.

”Jag är glad och stolt över möjligheten”

Flemming Joseph Jensen fortsätter:

– Jag är glad och stolt över möjligheten att tillträda rollen som vd i Balder Danmark. Kulturen och ledarstilen Balder har är mycket lik den vi har i Sjaelsö Management, och med hjälp av duktiga och välfungerande ledargrupper och medarbetare, i både Balder Danmark och Sjaelsö Management, kan jag fokusera på utveckling och investeringar, samtidigt som jag kan dra nytta av mitt stora kontaktnät i fastighetsbranschen.

Det har inte avtalats om några framtida projekt mellan Balder och Sjaelsö Management. Balder kan således fortsätta utveckla och investera i fastighetsprojekt i Danmark med andra aktörer, likaså Sjaelsö Management som kan ingå utvecklings- och samarbetsavtal med andra fastighetsinvesterare och samarbetspartners.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!