Byggindustrin
28:e januari 20191 min lästid

Värvar vd från fastighetsbolag

28:e januari 20191 min lästid
Värvar vd från fastighetsbolag
Susanna Roback blir ny vd för Norrevo Fastigheter AB. Foto: Crelle.
Jessica Branschaktuellt Jessica Branschaktuellt
Like 0

Norrevo Fastigheter äger, förvaltar och hyr in ändamålsenliga lokaler till verksamheterna inom Norrköpings kommun. Bolaget har nyligen fått en ny vd.

– Vi är glada över att vi rekryterat Susanna till att leda det fortsatta arbetet med utveckla Norrevo. Susanna har en betydande erfarenhet av att utveckla och förvalta offentliga fastigheter, säger Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB i ett pressmeddelande.

Går från Lejonfastigheter

– Jag är mycket glad över att få förtroendet och möjligheten att leda Norrevo och tillsammans med medarbetare, kunder och styrelse ta nästa steg i företagets utveckling. Tillsammans ska vi skapa förutsättningar för mer hållbara, trygga och pedagogiska miljöer i Norrköping, säger Susanna Roback, tillträdande vd, Norrevo Fastigheter AB.

Susanna har en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. Idag är hon verksam som fastighetschef och tillförordnad vd för Lejonfastigheter AB. Tidigare har hon bland annat varit chef för FM centrum inom Region Östergötland samt regionchef och affärschef inom Riksbyggen.

Susanna Roback tillträder befattningen den 11 mars.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0