2019-01-10 Fastighetsjätten tillsätter tillförordnad vd https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/06/salmisaarenaukio-castellum-helsingfors.jpg

Fastighetsjätten tillsätter tillförordnad vd

Salmisaarenaukio Helsingfors, ett av Castellums tidigare förvärv. Bildkälla: Castellum
Salmisaarenaukio Helsingfors, ett av Castellums tidigare förvärv. Bildkälla: Castellum
Byggindustrin
Infrastruktur
Transport & Logistik

Stefan Bergström tillträder som tillförordnad vd för Castellum Region Stockholm-Norr till dess att ny vd utses. Stefan Bergström har lång erfarenhet av internationell affärsutveckling i ledande positioner, bland annat som affärsområdeschef på Studsvik AB och på ledande roller inom ABB och Business Sweden.

– Jag är glad att Stefan Bergström axlar rollen som tillförordnad vd i Region Stockholm-Norr. Med sin långa erfarenhet av strategiarbete kommer Stefan att bidra positivt till en stark utveckling för Castellum, säger Henrik Saxborn, koncernchef Castellum AB i ett pressmeddelande.

”Känns spännande”

Castellum har lokaler i ett 20-tal städer i Sverige, samt i Köpenhamn och Helsingfors.

– Det känns spännande att få vara en del i den tillväxtresa Castellum gör. Jag hoppas kunna bidra med nya infallsvinklar för fastighetsbranschen och en stark teamkänsla inom Castellumkoncernen, säger Stefan Bergström, tillförordnad vd för Castellum Region Stockholm-Norr.

Stefan Bergström tillträder sin roll den 8 januari 2019 och ingår i koncernledningen.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!