2019-01-08 Swecochef lämnar för ny topptjänst https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/01/sweco-projekt-webb.jpg

Swecochef lämnar för ny topptjänst

Illustration: Sweco
Illustration: Sweco
Byggindustrin

Nyligen meddelade Sweco att Jonas Dahlberg efter nära elva år kommer att lämna rollen som finanschef på Sweco för att bli ny finanschef på Transcom WorldWide AB. Sweco har inlett processen med att utse en efterträdare. Jonas Dahlberg kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden.

– Jonas har varit en del av Sweco sedan 2008 och lämnar ett bestående avtryck genom sitt viktiga bidrag i utformandet av vår tillväxtstrategi för att bli det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa. Jag har uppskattat att arbeta med Jonas och vill personligen tacka honom för alla hans insatser. Dessutom vill jag önska Jonas lycka till med sin framtida karriär på Transcom WorldWide AB, säger Åsa Bergman, vd och koncernchef Sweco AB, i ett pressmeddelande.

”En fantastisk resa”

– Jag har haft en fantastisk resa på Sweco och är mycket stolt över allt som vi har åstadkommit tillsammans. Bolaget har aldrig varit starkare än vad det är idag, varken operativt eller finansiellt. Jag kommer att sakna mina fantastiska kollegor på Sweco och den passion som de har för sitt arbete, säger Jonas Dahlberg, finanschef Sweco AB.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!