2018-10-10 Ny chef på HSB https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/10/hsb-ny-chef-webb.jpg

Ny chef på HSB

Mikael Jönsson. Foto: HSB
Mikael Jönsson. Foto: HSB
Byggindustrin

HSBs nya chef för Förvaltning i Malmö blir Mikael Jönsson. Han har 30 års erfarenhet av fastighetsbranschen och har jobbat med allt från lokalvårdare till fastighetschef.

Sedan 2012 är han vd för HSB Landskrona och kommer att behålla det uppdraget. Rekryteringen är en del av det långsiktiga samarbete som nu inleds mellan HSB Landskrona och HSB Malmö.

– Jag är väldigt glad att kunna förstärka vårt team med en så kompetent ledare som Mikael. Han har en gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen, i synnerhet inom området förvaltningstjänster. Dessutom kan han HSBs affär och organisation på sina fem fingrar, säger Michael Carlsson, vd HSB Malmö i ett pressmeddelande.

Skarpa arbetsprocesser

Tjänsten innebär att leda och utveckla affärsområdets verksamhet.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och driva HSB Malmös fortsatta utveckling. Prio just nu är att lära känna kollegorna och våra kunder, lyssna in behov och skapa riktigt skarpa arbetsprocesser, säger Mikael Jönsson.

Mikael Jönsson tillträdde tjänsten 1 oktober och ingår i ledningsgruppen. Han efterträder Malin Sandvig som blir ny utvecklingschef. 

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!