Byggindustrin
1 min lästid

Tar CFO från konkurrenten

4:e juni 2024, 09:16
Tar CFO från konkurrenten
Azib Banaras. Bildkälla: WSP.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Azib Banaras ska fokusera på att driva WSPs fortsatta tillväxt med målet att bli den ledande strategiska rådgivaren och teknikkonsulten i Norden.

– Jag är mycket glad att välkomna Azib till WSP. Som företag står vi inför avgörande samhällsutmaningar när vi hjälper ett allt större antal kunder med sin gröna omställning. Med Azibs erfarenhet av att driva tillväxt får vi rätt kompetens för vår fortsatta utveckling där vi ska göra ännu större skillnad för vårt samhälle, våra kunder och våra medarbetare, säger Anna-Lena Öberg Högsta, vd för WSP Norden & Sverige.

Azib Banaras Kommer att vara en del av både den nordiska och svenska ledningsgruppen.

– Jag är en person som älskar att arbeta med affärsinsikter och data för att fatta kommersiella och strategiska beslut. Att omvandla affärsprestationsanalyser till strategisk framgång och affärstillväxt är en passion för mig. Jag ser verkligen fram emot att få bidra till WSP, att lösa våra samhällens och kunders utmaningar och att aktivt driva vår tillväxt genom att utnyttja vår globala ledarskapsposition och starka lokala närvaro i Norden, säger Azib Banaras.

#karriär #wsp
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0