2018-08-07 Chef lämnar Castellum för nytt jobb https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/08/erika-olsen-castellum-lamnar-for-ny-tjanst.jpg

Chef lämnar Castellum för nytt jobb

Erika Olsén. Bildkälla: Castellum
Erika Olsén. Bildkälla: Castellum
Byggindustrin

CIO Erika Olsén har beslutat sig för att lämna Castellum för nytt jobb utanför koncernen. Hon är anställd till den 31 december och kommer att kvarstå i sin befattning tills efterträdare utsetts.

Erika Olsén har sedan november 2015 varit en del av koncernledningen med övergripande ansvar för utvecklingen av Castellums fastighetsportfölj.

Storstadsregioner i Norden

Hon har varit del i arbetet med positioneringen av portföljen genom att aktivt initiera, planera och genomföra en rad omfattande investeringar och försäljningar med syfte att ständigt förbättra Castellums geografiska placeringar i storstadsregioner i Norden.

Ett exempel är Castellums nyligen genomförda investering i Helsingfors vilken utgör ett första objekt för fortsatt utveckling i österled.

– Jag tackar Erika för hennes engagemang i Castellum och för hennes insatser i utvecklingen av koncernens fastighetsportfölj och önskar henne allt gott, säger Henrik Saxborn, Castellums koncernchef i ett pressmeddelande.

Processen med att rekrytera en efterträdare har inletts.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!