Byggindustrin
1 min lästid

AFRY tar hem myndighetsavtal i Norge

9:e november 2023, 09:39
AFRY tar hem myndighetsavtal i Norge
Christopher Klepsland. Bildkälla: AFRY.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Sydöstra Norges regionala hälsomyndighet (Helse Sør-Øst RHF) är den största av fyra regionala hälsomyndigheter i Norge, och tillhandahåller specialistsjukvård till 3,1 miljoner människor i regionen och 57 % av den norska befolkningen.

Ramavtalet omfattar alla sjukhusprojekt som bedrivs av Sydöstra Norges regionala hälsomyndighet eller av sjukhusförbunden i regionen. Det innefattar projekt- och byggledning, projektstöd, samverkans- och kommunikationstjänster, test och driftsättning av installationer i de olika sjukhusprojekten.

− Advansia har ett starkt fotfäste inom sjukhussegmentet i Norge, och vi är för närvarande involverade i alla större sjukhusprojekt i regionen genom det tidigare ramavtalet. Vi är mycket glada över det förnyade förtroendet med Sydöstra Norges regionala hälsomyndighet och ser fram emot att fortsätta samarbetet, säger Christopher Klepsland, landschef för AFRY i Norge och VD för Advansia.

Ramavtalet har en löptid på två år med möjlighet till två års förlängning. Förutom Advansia har även WSP, Metier och HRP tilldelats ramavtalet. Det uppskattade totala värdet av ramavtalet för alla aktörer tillsammans är mellan MNOK 500 – 3 000.

#afry
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0