Sponsrad
3 min lästid

Så effektiviserade byrån det vardagliga arbetet

25:e november 2022, 11:05
Så effektiviserade byrån det vardagliga arbetet
Sponsrad
Like 0

– Blikk är flexibelt och innehåller flera funktioner som hjälper oss att jobba smartare, säger han.

Tidrapportering, projekthantering, faktura- och löneunderlag. Blikk har samlat allt i ett system och är integrerat med marknadens ledande ekonomi- och lönesystem. En av deras kunder är reklambyrån Beegleton. Idag är de åtta anställda, men från början bestod bolaget bara av två kreativa delägare.

– Eftersom vi själva var involverade i alla uppdrag, och mestadels jobbade med fasta priser, klarade vi oss med ett enklare projekthanteringssystem, säger Marcus Törnell, affärsutvecklare och delägare.

Saknade ett enhetligt arbetssätt

För några år sedan bestämde de sig för att utöka sitt tjänsteutbud. I takt med att företaget växte upplevde de att det blev svårt att hålla koll på tiden – och beläggningsgraden.

– Vi saknade även ett enhetligt arbetssätt. Alla medarbetare hade sina egna sätt att sköta tidredovisningen. Vi testade initialt ett par olika system på marknaden. En del av dem saknade den funktionalitet vi efterfrågade, och andra var svåra att använda, säger han och fortsätter:

– Vi upplevde att Blikk mötte våra krav på såväl funktionalitet som användarvänlighet, samtidigt som vi värdesatte att de är ett svenskt företag som ständigt vidareutvecklar sitt system.

Så underlättar du tidrapporteringen för dina anställda!

Genom att samla flera viktiga funktioner i ett system kan Blikk hjälpa företag att minska administrationen, spara tid och öka lönsamheten. Foto: Blikk.

Blikk är ett flexibelt system som hjälper företag att minska administrationen, spara tid och öka lönsamheten. Idag har deras molnbaserade produkter tusentals användare i flera olika branscher.

– Alla våra medarbetare sköter sin tidrapportering i Blikk, både för att rapportera interntid och utlägg, samt tid som ska faktureras vidare till kund. En del av dem föredrar att använda klockfunktionen med start och stopp, medan andra registrerar sin tid mot projekt dagligen eller veckovis, säger Marcus Törnell.

Här är alla smarta funktioner i Blikk!

”Sparar värdefull tid”

När det är dags att fakturera skapar de färdiga fakturaunderlag i Blikk och skickar dem till deras ekonomisystem för fakturering.

– I samband med att vi har ledningsmöten brukar vi även ta ut rapporter för att se över viktiga nyckeltal. Det öppna API:et, som möjliggör kopplingar till andra system, gör dessutom att vi slipper manuellt dubbelarbete och sparar värdefull tid, säger Marcus Törnell.

Intresserad av ett smart system? Här kan du prova Blikk gratis!

Om Blikk

Genom att samla flera viktiga funktioner i ett system kan Blikk hjälpa företag att minska administrationen, spara tid och öka lönsamheten. Systemet håller koll på kunder, försäljning, avtal, projekt, tidrapporter, kvitton, faktura- och löneunderlag. Blikk är integrerat med marknadens vanligaste ekonomi- och lönesystem som Fortnox, Visma eEkonomi, Visma Administration och Björn Lundén.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0