Byggindustrin
1 min lästid

Systemhantering genom molnet ska hjälpa konsulter

4:e april 2018, 10:43
Systemhantering genom molnet ska hjälpa konsulter
Systemet hjälper konsulter genom molnet. Bild: Hogia
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Teknologi ska hjälpa konsultföretag att automatisera flera arbetsmoment i form av en helhetslösning. Detta genom ett samarbete mellan företagen Hogia byggsystem och Millnet.

En molnbaserad tjänst för projekthantering har utvecklats i samband mellan företagen Hogia och Millnet. Systemet, med namnet Millnet Tid & Projekt, är ämnat för bland annat konsultföretag inom byggbranschen och ska hjälpa i arbetet med moment som tidsrapportering, utlägg, traktamenten och körjournal.

Automatiserande system för konsulter

– Hogia har utvecklat ekonomi- och lönesystem i över 30 år, tillsammans med Millnet kan vi nu erbjuda en skräddarsydd helhetslösning för konsultföretag inom branschen. Vi kan i realtid erbjuda våra kunder att ha full kontroll på sina nyckeltal samt ta bort stora delar av de manuella moment som normalt finns i administrationen. Risken för fel minimeras och företag kan ägna mer tid åt kärnverksamheten, berättar Mattias Jönegren, bolagschef på Hogia Byggsystem, i ett pressmeddelande.

Genom systemet ska företag kunna redovisa uppgifter via mobiltelefon, surfplatta eller dator. Informationen överförs sedan till Hogias ekonomi- och lönesystem som underlag till fakturering och lönehantering.

#ekonomi #hogia #konsult #lönesystem #millnet #system #systemlösning
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0