Byggindustrin
2 min lästid

Sandbäckens och NCC i samarbete

22:a februari 2018, 11:24
Sandbäckens och NCC i samarbete
Oxelvägens förskola. Illustration Scharac Arkitektur
Hans Grindal Hans Grindal
Like 0

Nacka kommun och NCC har sedan 2015 ett strategiskt partneringsamarbete som omfattar fjorton projekt där skolor, förskolor och idrottshallar ska utvecklas och byggas. NCC har genom ett långsiktigt samarbetsavtal, gett Sandbäckens förtroendet att projektera och utföra kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med dessa om- och nybyggnadsprojekt.

» Läs fler nyheter från NCC

– Jag är stolt över förtroendet att få vara en partner och därmed bidra i utvecklingen av Nacka kommun. Redan idag har vi levererat en komplett VS-installation i samband med uppförande av Utskogens nya förskola som nu står färdig. säger Ted Rustas, Projektchef, Sandbäckens i Stockholm.

Nyproduktion av nya Myrsjöskolan

Ytterligare två projekt genomförs just nu. Det är nyproduktion av nya Myrsjöskolan med tillhörande sporthall, uppförandet av Ältadalens förskola, där inflyttning är planerad under 2018. Samtidigt pågår projekteringen för fullt för ytterligare en förskola och två skolor

– Syftet med samarbetet är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att genomföra projekt i strategisk partnering. Samarbetet bygger på tillit, förtroende och öppenhet mellan NCC, Nacka Kommun och Sandbäckens, där parterna tar till vara på varandras kompetenser och resurser med projektens bästa i fokus i alla skeden, säger Claes Ullén, Projektchef, NCC Building.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0