ByggindustrinFasadgruppen och Svea Solar ingår samarbetsavtal
19/10/2021 1min lästid

Fasadgruppen och Svea Solar ingår samarbetsavtal

19/10/2021 1min lästid
Fasadgruppen och Svea Solar ingår samarbetsavtal

"Vi bedömer att solcellsinstallationer kommer bli viktigare framåt"

Fasadgruppen har påbörjat ett samarbete med Svea Solar avseende solcellsinstallationer i samband med fasadarbeten. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genom samarbetsavtalet som löper över kommande tre år kommer Svea Solar att tillhandahålla solcellsinstallationer med attraktiva villkor till Fasadgruppen i samband med fasadarbeten.

”Fasadgruppen bidrar genom fasadrenoveringar till väsentliga energibesparingar i fastigheter runtom i Norden, och vi märker att kunderna i allt högre utsträckning efterfrågar ytterligare klimatsmarta åtgärder. Vi bedömer att solcellsinstallationer kommer bli viktigare framåt och med detta samarbete skapar vi tydliga mervärden för våra kunder”, säger Pål Warolin, vd för Fasadgruppen.

”Vi märker en ökad efterfrågan på våra solcellslösningar och genom Fasadgruppen får vi en ny plattform att nå ut med vårt erbjudande. Solenergi är en av de billigaste källorna till elproduktion och kommer spela en viktig roll i den globala omställningen till förnybara energikällor”, säger Niklas Helsén för Svea Solar.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!