Nyheter
2 min lästid

Branschaktuellt når en miljon unika besökare

4:e juli 2023, 07:32
Branschaktuellt når en miljon unika besökare
Branschaktuellts redaktion. Från vänster: Myrna Whitaker, redaktionschef. Johann Bernövall, webbredaktör. Christopher Blanck, reporter. Emilia Granberg, printredaktör. Foto: Linn Hagen.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Branschaktuellt har under det senaste året haft en stark exponentiell tillväxt av besökare till nyhetssajten. Med en stark engagemangsnivå och högkvalitativa artiklar har sajten lyckats attrahera både branschexperter och allmänhet med intresse av bland annat bygg- och fastighetsnyheter.

– Det här är ett kvitto på att vi gör ett gott arbete. Men det här är bara början, då vi har flera olika idéer som kommer att ta sajten till nästa nivå. Just nu är vi kaxigt ödmjuka inför det här rekordet, säger Johann Bernövall, webbredaktör och t.f redaktionschef på Branschaktuellt

Synergier med IndustryRadar ger fortsatt tillväxt

Branschaktuellt är inte bara en stark aktör inom samhällsbyggnadssektorn i Sverige, utan även en del av det nordiska nätverket av systersajter. Genom samarbetet med IndustryRadar i Norge och Finland kan företaget dra nytta av synergier och stärka närvaron på den nordiska marknaden.

Med en nordisk redaktion och möjligheten att samarbeta över landsgränserna är Branschaktuellt unikt positionerat för att erbjuda läsarna en bredare och mer omfattande täckning av branschnyheter och trender. Det ger en tydlig konkurrensfördel och möjliggör ytterligare tillväxt och expansion av sajten.

– Vår nordiska närvaro ger oss insikt och förståelse för de diversifierade branscherna som bygger våra samhällen. Ambitionen är att ge våra läsare kunskap som ger fördelar i den egna verksamheten, säger Johann Bernövall.

#branschaktuellt #industryradar
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0