BostadAssemblin köper bolag i Uppsala
12.12.2017 17:45 3 min lästid

Assemblin köper bolag i Uppsala

12.12.2017 17:45 3 min lästid
Bild: Assemblin

Bild: Assemblin

"Förvärvet innebär att vi stärker greppet kring Uppsala"

Marcus Rosenholm
0

Assemblin VS förvärvar rörelsen i Söderby Rör AB – ett väletablerat installationsföretag i Uppsalaregionen med inriktning mot kommersiella kunder och bostadsrättföreningar.

Affären innebär att Söderby Rör går in som en enhet inom Assemblin VS filial Uppsala från och med den 1 januari 2018. Assemblin VS tar därmed över hela verksamheten med 16 medarbetare och pågående uppdrag.

– Förvärvet innebär att vi stärker greppet kring Uppsala och vår marknadsnärvaro i regionen, säger Andreas Aristiadis, vd på Assemblin VS.

– Det ska bli väldigt roligt och spännande att vara med och bidra till Assemblins nästa steg och fortsatta utveckling i Uppsalaregionen, säger Kent Eriksson, ägare av Söderby Rör.

Söderby Rör grundades 1994 och är ett välkänt och starkt varumärke på Uppsalas VS-marknad. Företaget arbetar med både nyproduktion och ombyggnad. De riktar sig framförallt mot läkemedelsindustrin, byggföretag, förvaltningsbolag och flera privata fastighetsägare. Årsomsättningen är cirka 25 miljoner kronor.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!