ArkitekturJenny Kåhre ny vd på Sandellsandberg
5/05/2022 1min lästid

Jenny Kåhre ny vd på Sandellsandberg

5/05/2022 1min lästid
Jenny Kåhre ny vd på Sandellsandberg

Jenny Kåhre. Foto: Sandellsandberg

Jenny Kåhre tog över som vd på design- och arkitektföretaget Sandellsandberg den 1 maj.

Jenny Kåhre är utbildad arkitekt SAR/MSA och har varit en del av Sandellsandberg sedan 2005, varav de senaste tio åren som del av ledningsgruppen och partner. Så skriver AFRY i ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt glad över att Jenny vill axla ansvaret för Sandellsandberg framåt och vidareutveckla den formgivningstradition som finns i bolaget. Vi ser alla fram emot att sandellsandberg fortsätter sitt viktiga arbete för att behålla positionen som ett av Sveriges ledande företag inom stadsplanering, arkitektur och design, nu under ledning av Jenny, säger Helena Paulsson, chef för AFRYs arkitektur- och designerbjudande.

Kåre klev in i sin nya roll den 1 maj och efterträder grundare Joakim Uebel som efter 27 år valt att söka sig utanför bolaget. 

– Jag är stolt över att ha fått förtroendet att föra ett av Sveriges finaste arkitektkontor vidare på sin framgångsrika resa. Vi tror på värdet i vad vi gör, att arkitektur gör skillnad. Vårt arbete ska tydligt bidra till våra kunders värdeskapande och vår drivkraft är att medverka med skarp, relevant arkitektur till ett hållbart samhälle. Jag ser fram emot att tillsammans med mina duktiga och engagerade medarbetare fortsätta att göra just det, med mycket glädje och energi! säger Jenny Kåhre.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!