ArkitekturLämnar Sweco – blir hållbarhetsstrateg på Liljewall
4/05/2022 1min lästid

Lämnar Sweco – blir hållbarhetsstrateg på Liljewall

4/05/2022 1min lästid
Lämnar Sweco – blir hållbarhetsstrateg på Liljewall

Madeleine Nobis. Foto: Liljewall Arkitekter

Som ett led i arbetet med att stärka och utveckla Liljewall arkitekters hållbarhetsfokus rekryteras ny hållbarhetsstrateg.

Madeleine Nobis är ny hållbarhetsstrateg på Liljewall. Hon kommer närmast från Sweco Architects där hon har arbetat som studiochef med fokus på affärsutveckling och hållbarhetsfrågor.

Madeleine tillträdde sin nya tjänst på Liljewall den 2 maj och är stationerad på Malmökontoret.

– Som hållbarhetsstrateg blir min roll att tillsammans med alla kompetenta kollegor, se till att vi gör vad vi kan för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Just nu har bygg- och anläggningsbranschen ett stort fokus på att minska klimatpåverkan, vilket är absolut nödvändigt, säger Madeleine.

Madeleine har de senaste tjugo åren arbetat med hållbar samhällsutveckling och har bland annat utvecklat djup förståelse för kvalitativa livsmiljöer och arkitektur som håller över tid.

Genom rekryteringen vill Liljewall fortsätta att stärka och utveckla sitt hållbarhetsfokus. 

– Vi välkomnar varmt Madeleine till oss på Liljewall. Hon ansluter till ett kontor med vana att ifrågasätta den vanliga, enkla lösningen och viljan att diskutera bästa lösningen för en långsiktig produkt. Vi ser fram emot att, tillsammans, bli lite bättre för var dag, säger Niclas Sundgren, VD på Liljewall.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!